Administrere DNS-sonen i MyDNS

For å administrere MyDNS må du være pålogget vårt kundesystem MyISP.

1. 1.

Velg det aktuelle domenet under "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Du kan legge til følgende typer DNS-oppføringer i MyISP:

• A
    • AAAA
    • CNAME
    • MX
    • TXT
    • SRV

I tillegg kan du legge inn videresending til eksterne e-postadresser eller videresending direkte til en eksisterende webside

3. 3.

Opprettelse av en ordinær DNS-oppføring gjøres under "DNS-oppføringer". Du legger til en ny oppføring ved å fylle ut feltene på den markerte linjen nederst i tabellen

4. 4.

Fyll ut alle feltene i henhold til oppføringen du vil opprette og klikk på "Legg til"-knappen for å lagre

5. 5.

Oppføringen vil bli synlig i tabellen

6. 6.

Om du ønsker å opprette en e-postvideresending eller webvideresending, se under

E-postvideresending

1. 1.

For å videresende e-post sendt til ditt domene videre til en allerede eksisterende e-postadresse, velger du først "E-post"-iconet

2. 2.

I feltet "Adresse" skriver du inn e-postadressen, det som skal stå foran @

3. 3.

I feltet "Videresending/Bruk" skriver du inn e-postadressen hvor e-posten skal videresendes til

4. 4.

Trykk på "Legg til"-knappen for å lagre videresendingen. Du får en bekreftelse på at videresendingen er opprettet

Webvideresending

1. 1.

For å peke/omdirigere et domene til en annen eksisterende webadresse, velger du først "Webvideresending"-iconet

2. 2.

Skriv inn ønsket vertsnavn i "Vert"-feltet, f.eks. "www"

3. 3.

Skriv inn webadressen domenet skal pekes/omdirigeres til i "Data"-feltet

4. 4.

I feltet "Cloak" velger du "Ja" eller "Nei". Dersom du velger "Ja" vil domenet bli stående i adressefeltet i nettleseren, mens dersom du velger "Nei" vil de besøkende se adressen du videresender domenet til

5. 5.

Trykk på "Legg til"-knappen for å lagre webvideresendingen. Oppføringen vil bli synlig i tabellen