Server-URL for dynamisk DNS-oppdatering

For å finne server-URL for dynamisk DNS-oppdatering må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Velg det aktuelle domenet under "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på skillearket "Dynamisk DNS"

3. 3.

Velg oppføringen/vertsnavnet som skal oppdateres i nedtrekkslisten over tilgjengelige oppføringer. Det er A og AAAA-oppføringer som kan oppdateres med dynamisk IP-informasjon. På "Oppdag IP-adresse" velg om klienten automatisk skal identifisere kildemaskinen eller om IP-adressen skal angis manuelt. Trykk "Vis informasjon" for å vise server-URL'en for dynamisk oppdatering

4. 4.

URL'en som vises benytter i en av våre klienter eller i egendefinert konfigurasjon for å oppdatere vertsnavnet

Andre relevante artikler