Nødsupport

Om du opplever problemer med din dedikerte server som ikke er relatert til programvaren installert på serveren, kan du kontakte vår Nødsupport 24/7

For å se informasjon om telefonnummer og kode som trengs for å ringe vår nødsupport må du være pålogget vårt kundesystem MyISP.

1. 1.

Velg den aktuelle tjenesten/serveren under "Dine domener og tjenester" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på valget for "Nødsupport"

3. 3.

Informasjon om telefonnummer og hvordan du identifiserer deg med riktig kundeforhold vises