Hvordan aktivere mottak av EHF-faktura

For å registrere mottak av  EHF-faktura fra oss må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Fra hovedsiden i MyISP velger du "Min konto"

2. 2.

Klikk "Kontoinnstillinger"

3. 3.

Under "Fakturatype" velger du "EHF" og trykker "Lagre"-knappen. Dette valget er kun tilgjengelig for firmaer som er registrert som EHF-mottakere i ELMA. Er du registrert, får du også frem en grønn melding som bekrefter at organisasjonen kan motta EHF-fakturaer

4. 4.

Du vil motta neste faktura fra oss direkte til bedriftens økonomisystem eller til EHF-portalen