Hvordan aktivere mottak av eFaktura

For å registrere mottak av  eFaktura fra oss må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Fra hovedsiden i MyISP velger du "Min konto"

2. 2.

Klikk "Kontoinnstillinger"

3. 3.

Under "Fakturatype" trykker du på linken "Aktiver eFaktura". Linken er kun tilgjengelig for kundeforhold registrert på privatpersoner. For bedrifter tilbyr vi mottak av elektronisk faktura via EHF

4. 4.

Du videresendes til NETS sine websider for å inngå eFaktura-avtalen. Identifiser deg med BankID eller BankID på mobil og følg anvisningene fra NETS

5. 5.

Etter vellykket aktivering hos NETS vil du få en bekreftelse på våre websider. Trykk på knappen "Tilbake til MyISP" for å gå tilbake til MyISP

MyISP vil vise at eFaktura nå er aktivert