Endre fakturatype

For å endre hvordan du får tilsendt faktura fra oss må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Fra hovedsiden i MyISP velger du "Min konto"

2. 2.

Klikk "Kontoinnstillinger"

3. 3.

Under "Fakturatype" kan du velge "Faktura" (ordinær giro via post) eller "E-postfaktura"

4. 4.

Om du velger e-postfaktura vil e-postvarsel som standard sendes til e-postadresse som er kontaktadresse på kundeforholdet

5. 5.

Dersom det er ønskelig å sende e-postvarslet til en alternativ e-postadresse, kan du endre dette i feltet "Fakturamottaker". Om du endrer til en annen e-postadresse enn den som er kontaktadressen på kundeforholdet, vil det også sendes en kopi av fakturavarslet til kontaktadressen for kundeforholdet