Har ikke mottatt faktura, men mottatt inkassovarsel

I de fleste tilfeller hvor du mottar inkassovarsel, men ikke har mottatt faktura, er forklaringen at original faktura er blitt sendt fra oss per epost. Da vil inkassovarslet være den første skriftlige utsendelse for fakturaen.

Du kan sjekke hvordan du mottar fakturaer fra oss under Kontoinnstillinger på din kundekonto.

1. 1.

Fra hovedsiden i MyISP klikker du på den blå menyen øverst til høyre og velger "Kontoinnstillinger"

2. 2.

Du ser under "Fakturatype" hvordan fakturaer fra oss sendes til deg. Om faktura sendes per epost er også hvilken epostadresse fakturaen sendes til angitt.