Betalingsinformasjon

Faktura fra MyWebhost kan du betale via giro/nettbank eller med kredittkort. Vi tilbyr dessverre ikke eFaktura, automatisk trekk fra konto eller automatisk trekk fra kredittkort.

Giro/nettbank

Betaling gjøres til vår konto 1503.58.00155. Det er viktig å angi KID ved betaling

Ved betalinger fra utlandet må du betale fakturaen med kredittkort.

Kredittkort

For å betale med kredittkort finner du fakturaen i din fakturaliste og trykker Betal-linken eller går til adressen https://betaling.mywebhost.no/ og følger instruksjonene på denne siden.