Hvordan logger jeg på MyISP?

Pålogging til vårt kundesystem MyISP gjøres fra www.mywebhost.no ved å trykke på "Logg inn" øverst til høyre eller direkte fra https://www.mywebhost.no/login

Du logger på ved å benytte e-postadressen som er registrert som kontaktadresse på kundeforholdet og ditt kundepassord.

Om du har glemt passordet eller hvilken e-postadresse du har registrert på ditt kundeforhold, har vi en egen artikkel som viser hvordan du får tilsendt nytt passord og ditt brukernavn.