Hvordan endrer jeg produkt på mitt domene?

For å endre produkt på ditt domene må du være pålogget vårt kundesystem MyISP.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, trykk på menyvalget "Domener og tjenester"

2. 2.

I domenelisten klikk på domenet du ønsker å endre produkt for

3. 3.

Klikk på knappen "Endre produkt"

4. 4.

I skjermbildet som kommer opp, les informasjonen rundt produktendring og trykk "Gå til produktendring" for å velge nytt produkt

5. 5.

Du ser hvilket produkt som er aktivt på domenet idag og kan velge et nytt produkt ved å klikke på boksen for produktet du ønsker å endre til. Dersom du ønsker å endre til en større eller mindre webhotellkonto, bruker du "Endre pakke"-knappen

6. 6.

Når du har klikket på produktet du ønsker, blir dette markert med en grønn hake. For å endre produkt, trykk "Lagre"-knappen

7. 7.

Produktendringen bekreftes og det nye produktet vises på domenet i domenelisten