Jeg har glemt mitt passord, hvordan får jeg nytt?

Om du har glemt passordet til vårt kundesystem (MyISP) eller administrasjonssidene for ditt webhotell, må du be om nytt passord via våre websider. Nytt passord blir automatisk sendt til enten en e-postadresse, et mobilnummer via SMS, som faks eller via brevpost. Du velger selv hvordan du ønsker å få tilsendt passordet. Det er gratis å motta nytt passord via e-post. Det påløper en kostnad for nytt passord sendt via SMS eller post.

MyWebhost sender aldri ut passord manuelt. Våre medarbeidere kan ikke se passord og har heller ikke muligheter til å sende ut nytt passord. Eneste mulighet for å få nytt passord, er å følge denne anvisiningen for å få passord tilsendt automatisk.

Glemt passord til MyISP

For å få nytt passord til MyISP går du til adressen https://www.mywebhost.no/glemtpassord

Du finner også en "Glemt passord"-link i innloggingsbildet på www.mywebhost.no/login.

1. 1.

Velg "MyISP" for å sette nytt passord for pålogging til MyISP

2. 2.

Fyll inn enten (kun ett av valgene) domenenavn, kundenummer eller e-postadresse. Fyll også inn captcha-koden og trykk "Få nytt passord"

3. 3.

Velg hvordan du ønsker å få nytt passord tilsendt i nedtrekkslisten "Leveringsmetode". Trykk "Få nytt passord"-knappen

4. 4.

Nytt passord mottas umiddelbart. Om det er første gangen du ber om passord på SMS må du bekrefte ditt mobilnummer ved å først taste inn en kode du får tilsendt til mobilen, før nytt passord sendes på SMS.

5. 5.

Logg inn ved å benytte brukernavn (e-postadresse) og nytt passord angitt i meldingen som mottas

6. 6.

Du er pålogget MyISP

Dersom du ønsker å endre passord til et du velger selv, gjør du følgende:

1. 7.

Før musepekeren over den blå menyen øverst til høyre og velg menyvalget "Endre passord"

2. 8.

Skriv inn passordet du fikk tilsendt i feltet "Nåværende passord" og angi passordet du ønsker i feltene "Nytt passord" og "Bekreft nytt passord". Klikk "Oppdater passord"-knappen

3. 9.

Du får en bekreftelse på at passordet er endret. Passordendringen gjelder pålogging til kundesystemet MyISP

Glemt passord til webhotellkonto (Ensim, Plesk, cPanel)

Du må ha ditt brukernavn/passord til MyISP for å kunne hente ut eller sette nytt passord på en webhotellkonto. Om du ikke har ditt brukernavn/passord til MyISP, se punktet over.

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på knappen "Generer nytt passord" for å lage nytt passord på hovedbrukeren for webhotellkontoen

3. 3.

Du får frem det nye passordet som er satt på webhotellkontoen. Dette er passordet som gjelder for cPanel, databasepålogging og FTP. Det går ca 15 minutter før passordet er oppdatert på serveren. Du ser på skjermbildet estimert tid for når passordet vil være oppdatert

4. 4.

Dersom du ønsker å følge med på status for oppdateringen mot server må du ikke lukke websiden. Du kan da trykke på "Oppdater status"-knappen for å sjekke om passordbyttet er gjennomført på serveren

5. 5.

Når passordbyttet er gjennomført på serveren vil du få frem statusen "Behandlet" og dato/klokkeslett for når passordbyttet ble gjort