Registrere/flytte domene opprettet på partnerkonto

Før et domene kan registreres eller flyttes må domenet opprettes på partnerkontoen via WHM. For informasjon om hvordan man oppretter et domene/konto i WHM, se veiledning på https://documentation.cpanel.net/

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, klikk "Bestillinger" i menyen

2. 2.

Klikk på "Ny bestilling"

3. 3.

Velg alltid produktet "MyPartner domene" for registrering eller flytting av domener opprettet på en partnerkonto

4. 4.

Bekreft produktvalget

5. 5.

Tast inn domenenavnet som skal registreres og trykk "Slå opp"

6. 6.

Status på domenenavn vises med valg om registrering eller flytting av domenet. Trykk "Registrer" eller "Flytt" for det aktuelle domenet som skal bestilles

7. 7.

De videre stegene i bestillingen er forskjellige basert på hvilken domenetype som bestilles. Følg videre veiledning på bestillingssideneb