Legge til ny kontaktperson

For å legge til ny kontaktperson må du være pålogget MyISP.

1. 1.

Fra hovedsiden i MyISP velger du "Legg til ny kontaktperson" under "Kontaktpersoner"

2. 2.

Fyll inn navn, epostadresse og telefonnummer på ny kontaktperson. Velg også om ny kontaktperson skal være administrator og ha tilgang til å administrere alt som har med kundeforholdet å gjøre, eller kun ha tilgang til Kundeservice og faktura.

3. 3.

Trykk på "Lagre"-knappen for å opprette ny kontaktperson

4. 4.

Du får en bekreftelse på at kontaktpersonen er opprettet. Den nye brukeren vil motta en epost med informasjon om hvordan han eller hun setter passord på kontoen for å logge inn.