Angre oppsigelse av en tjeneste

For å angre oppsigelse av en tjeneste må du være pålogget cPanel.

1. 1.

Velg det aktuelle domenet under "Domener og tjenester" eller "Dine domener og tjenester"

2. 2.

Klikk på "Mer"-knappen

3. 4.

Du ser ser under domeneinformasjonen fra hvilken dato tjenesten er sagt opp. For å angre oppsigelsen trykker du knappen "Angre oppsigelsen"

4. 5.

Din angring av oppsigelsen bekreftes. Tjenesten vil umiddelbart bli fornyet for en ny fakturaperiode og du vil ved neste fakturering bli fakturert for tjenesten