Prisendringer fra 1. januar / 1. februar 2018

Fra 1. januar 2018 er det gjort endringer i enkelte av våre priser. For eksisterende abonnement gjelder endringene fra 1. februar 2018.

Samtidig som det er gjort en økning av enkelte priser har vi også økt innholdet på enkelte av våre webpakker. Eksisterende kunder vil få nye grenser senest innen 15. januar, selv om prisendringen først gjøres fra 1. februar 2018.

Alle priser angitt er ekskl.mva.

Webhotell

MyWeb Light MyWeb Standard MyWeb Pro
Endring i diskplass Ingen endring Fra 30 GB til 40 GB Ingen endring
Endring i dataoverføring/mnd Fra 20 GB til 30 GB Fra 60 GB til Ubegrenset Ingen endring
Ny månedspris 19,- 49,- Ingen endring (99,-)

Domener

Det gjøres justering av årlig pris for enkelte domenetyper. For første gang på nesten 10 år, må vi gjøre en liten justering for .no-domener. Samtidig innfører vi en rabatt for kunder med mange domener. Har du over 100 domenenavn hvor vi er registrar på din kundekonto, vil du få en fast rabatt på 5% av årlig domeneavgift for alle domener. Rabatten trekkes fra ved fakturering.

Som alltid har alle våre domenetyper samme lave pris hvert år. Vi har ikke lavere lokkepriser første år.

Ny pris registrering og årlig fornyelse Ny pris flytting
.no / .priv.no
85,- 0,-
.com
90,- 90,-
.net/.org 134,- 134,-

Forhandlerkonto

Det gjøres en generell prisøkning for partnerkonto, samtidig som vi også øker enkelte ressurser inkludert i kontoen. I tillegg vil partnere fra 1. februar 2018 bli fakturert standard domenepriser, med 10% rabatt uavhengig av domenetype. Dette erstatter tidligere modell med rabatt på kun enkelte domenetyper. Rabatten trekkes fra ved fakturering.

MyPartner1 MyPartner2 MyPartner3 MyPartner4
Antall inkluderte kontoer 30 60 120 Ubegrenset
Endring i dataoverføring Fra 150 GB til 450 GB Fra 300 GB til 900 GB Fra 450 GB til 1,5 TB Fra 1 TB til 3 TB
Ny månedspris 250,- 450,- 750,- 1.599,-
Prisøkning/konto + 0,66/mnd + 0,66/mnd + 0,25/mnd + 0,14/mnd ved 150 kontoer

Lisenser med dedikert server/colocation

Ny månedspris
cPanel, virtuell 129,-
cPanel, dedikert
CloudLinux 119,-
CloudLinux på cPanel 99,-
Softaculous, virtuell 12,-
Softaculous, dedikert 24,-
Ksplice, dedikert 89,-
Ksplice, virtuell 219,-