Endre navnservere uten å endre produkt på et domene

Om du har behov for å benytte eksterne navnservere på ditt domene, men ikke ønsker å endre produkt til "Ekstern DNS" og miste ditt aktive produkt, kan du bare endre aktive navnservere på domenet uten at ditt produkt blir slettet.

Dette er f.eks nyttig om du skal benytte CloudFlare sine navnservere på et webhotell hos oss.

MyWebhost må være registrar for ditt domene for at du skal kunne endre navnservere

Endre navnserver på et domene

1. 1.

Etter du har logget på MyISP, velg det aktuelle domenet fra "Dine domener" eller "Domener og tjenester"

2. 2.

Trykk på "Mer" øverst til høyre

3. 3.

Trykk på "Endre navnservere"

4. 4.

Fyll inn ønskede navnservere som skal aktiveres på domenet og trykk på "Sjekk oppsett" for å kontrollere oppsettet på navnserverene

5. 5.

Er kontrollen vellykket, vil en knapp for å sende oppdateringen vises. Trykk på "Oppdater navnservere" for å utføre endringen på domenet

6. 6.

Endringene vil være utført i løpet av kort tid. For .no-domener sendes endringene i løpet av ca. 30 minutter. For andre domenetyper skjer endringen normalt umiddelbart.

Dersom du opplever at endringen ikke går igjennom for ditt .no-domene, sjekk status under "Domener og tjenester" -> "NORID objekter"